Напишете дума/думи за търсене

Майка забременя с близнаци 6 седмици след раждане на първото си дете

Елиза Кърби си мислела, че не може да забременее по време на кърмене. Затова не използвала и предпазни средства.

Елиза Кърби - жена от Австралия, е истински пример за супер майка. Така е, защото дава живот на 3 деца в рамките на 1 година. Не, тя няма тризнаци. Как тогава е възможно? 27-годишната жена разбира, че е бременна с близнаци само 6 седмици, след като ражда своята дъщеря Шарли.

Със сигурност ще чували, че трябва да използвате контрацептиви веднага след раждане или поне през първите 6 месеца. Елиза обаче решила да не послуша този съвет и да вярва на старите бабини деветини, че по време на кърмене не може да се забременее. Колко грешно!

"Моят личен лекар вече ме използва като пример за всички двойки, които не се пазят след раждане", разказва Елиза Кърби пред Дейли Мейл. "Разбрах, че съм бременна, когато започнах да се чувствам като ударена от бейзболна топка в главата всяка сутрин", допълва тя шеговито.

Забавата обаче бързо приключила, когато Елиза и нейният мъж разбрали, че чакат не още едно, а цели две бебета - близнаци. Към днешна дата родителите имат в дома си 3 бебета, родени само за една година и разказват, че животът им е невъзможно зает и не знаят кога е ден и кога нощ. Разбира се, те се радват за появата на децата си, но все пак съветват всички млади двойки и бременни дами да се пазят след раждане и да изчакат пълното си възстановяване от деветте месеца.

Превод от: babycenter.com

Снимки: Личен профил във фейсбук на Елиза Кърби

Елиза Кърби бременна за втори път 8 месеца след първото раждане.
Елиза Кърби бременна за втори път 8 месеца след първото раждане.
Първата снимка на близнаците.
Първата снимка на близнаците.
Трите деца на Елиза Кърби са родени в една и съща година.
Трите деца на Елиза Кърби са родени в една и съща година.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ