Напишете дума/думи за търсене

Защо това бебе си играе с ножове пред погледа на баща си? (Снимки)

Снимки : Инстаграм

На снимката се вижда как 18-месечната Хана е седнала на кухненския плот и си играе с голям нож, докато баща й е на метър от нея и готви. Немското издание "Билд" разказва историята зад тази на пръв поглед безотговорна снимка. 

Първоначалната асоциация, която поражда снимката, е защо този родител оставя детето си да си играе с нож пред очите му. Всъщност се оказва, че бащата на малката Хана има чувство за хумор и борави доста добре с фотошоп. Обработвайки снимките, той поставя дъщеря си в рискови ситуации. 

Стивън Кроули прави нормални снимки на дъщеря си, а след това ги прави нетипични - поставя дъщеря си, седнала на парапета на мост, изкачена върху стълба. 

Причината Стивън да прави такива снимки на Хана е, че дъщеря му страда от много тежка болест на имунната система. Малката Хана е била подложена на 6-месечна химиотерапия, но все още рискът от посттерапевтична  инфекция е голям. Именно затова Кроули иска да запамети чрез монтажи моменти, които не знае дали дъщеря му ще може да изживее. Стивън и Хана имат над 17 000 последователи в инстаграм. 

Превод и редакция : Ивет Арабова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ