Напишете дума/думи за търсене

Първият рожден ден наближава! На кого да се доверим за организацията на партито.

Първата година на твоето бебе е изпълнена с толкова много първи неща: първата усмивка, първото изправяне, първата хапка бебешка храна и най-важното – първият му рожден ден!

Организирането на първото парти на детето е събитие за цялото семейство. Големият ден наближава и Вие искате да е специален и незабравим. Не всяко място е подходящо за малки бебета, а и малките гости на партито може да са на различни възрасти. Затова се обърнахме за съвет от професионалистите по организиране на детски партита - най-голямата верига детски центрове в страната – Capella Play.

В новооткрития си детски център в Парк център София екипът е обособил специална зала за празнуване на рождени дни за най-малките на възраст от 1 до 3 годинки.

Залата e декорирана в приятни бебешки цветове и разполага с играчки съобразени с възраста на децата, както и мека мебел за родителите, в която да се отпуснете докато малчуганите се забавляват. Екипът на Capella Play се е погрижи за всеки малък детайл от организацията на партито. Дизайнерската украса е един от основните акценти. Торта със специален дизайн , покани и много балони са само част от неповторимото преживяване за празнуването на първата годинка на вашето бебе. Професионалните аниматори са подготвили най-важната част от забавленията с интересни игри подходящи за възрастта на децата. За спокойствието на родителите, всички гости са настанени в залата на коктейлни маси и могат активно да участват в забавлението на децата, а за по-големите батковци и каки е на разположение съоръжението на детския център, което разполага с най-интересните игри и забавления.

Рядко се срещат места подходящи за игра на деца в различна възраст, а това е наистина такова. Тук децата над 3 годинки могат да изживеят невероятни приключения спускайки се по 3те пързалки, скачайки на батут, возейке се на въжен тролей или карайки ховърборд с помоща на аниматорите на Capella Play.

Ако ви стана любопитно и интересно, не се колебайте, а ги посетете. Залата е на разположение и за свободно посещение през целия ден!

Научете повече на www.capellaplay.bg