Напишете дума/думи за търсене

Какво научих от моя баща за това кое те прави истински мъж

СНИМКА: pinterest.com

Моят баща е силен. Той не е мускулест, релефен или с огромна брада. Не, той не е силен по този начин. Той е истинското олицетворение на силата, защото просто е истински мъж. Ето уроците, които научих от него. Това са нещата, които правят мъжа мъж.

 Сърцето на добрия мъж е дом.

Моят баща е не просто човек, а дом. Домът е там, където е сърцето. А сърцето на добрия мъж е дом. Неговата любов е построена върху голяма кула от доверие. Тя е издържала тестовете на времето и най-силните бури.

Добрият мъж избира мира.

Моят баща никога не е показвал насилие пред мен. Така и аз се научих, че мирът е единственият начин да постигаме желаното и да изпитваме удовлетворение от него.

Добрият мъж уважава жените.

Моят баща уважава жените. Добрият мъж е готов да даде повече от това, което получава. Баща ми никога не е наранявал майка ми. Той е нейна опора и в трудните, и във веселите моменти.

Добрият мъж поставя семейството си на първо място.

Моят баща поставя семейството на първо място и е готов да пренебрегне своите лични нужди и желания. Добрият мъж е готов на компромиси и винаги има време за любимите си хора.

Добрият мъж дава повече, отколкото получава.

Моят баща никога не е измервал обичта, която получава. Той е готов да дава безрезервно, независимо от това дали майка ми му е сърдита или просто не е в настроение. Той не брои любовта си.

Автор: Никита Мор

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ