Напишете дума/думи за търсене

Майка споделя снимки на стриите по корема си, за да окуражи всички родилки

Абигейл Уедлейк е майка от съвсем скоро. Тя има момиченце на име Одри. Дотук всичко звучи съвсем нормално. Нормално е и това, че и тя, като всяка друга наскоро родила жена, има стрии по корема и тялото си. Абигейл Уедлейк обаче решава да не ги крие, а да ги покаже на целия свят чрез личния си профил в инстаграм.

"Бях толкова уморена от това да виждам перфектните тела на скоро родили жени, които медиите налагат. Знаех, че това не е истината и има много други, като мен, които носят белезите от бременността. Искам да им покажа, че не са сами", пише тя. "Не трябва да се срамувате от отпуснатата си кожа и от няколко черти по корема си и краката", допълва младата жена.

"Веднага след раждането се почувствах изключително несигурна в тялото си. Не само, защото имах корем, килограми отгоре и стрии, а и защото се сдобих с огромен белег от цезаровото сечение. Опитвах се да се крия постоянно и бях убедена, че повече никога няма да мога да облека бански пред хората.

Една сутрин се събудих и нещо се промени. Сутринта преди заснемането на тези снимки стоях пред огледалото с бебето в ръце и се взирах. Осъзнах, че цената да получа тази прекрасна дъщеричка са именно тези белези. И запечатах момента. Реших да кача снимката, защото мисля, че всяко тяло, което е износило живот, изглежда невероятно", завършва Абигейл Уедлейк.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ