Напишете дума/думи за търсене

Числата за бебето ви

Честито, щастливци! Сериозно внимание обръщайте на последствията от типичните детски инфекциозни заболявания, защото при родените през периода 27 май – 2 юни те ще предизвикат по-късните сърдечносъдови, хормонални или ставни заболявания. Доверявайте се на добрите педиатри диагностици.

27 май

Този човек ще се слива съвършено със себе си – когато го срещнат, хората инстинктивно ще изпитват респект пред него, а и страх да не би да изглеждат смешни или глуповати. Любимецът ви (той/тя) след време с делата си ще доказва колко прав е бил Гьоте, когато е твърдял, че да живееш пълноценно, означава неизбежно да си нещо. Така философски звучи прогнозата на числата 27+6+1=7(34) за бъдещето на очарователното ви създание, а вие не мислете, че те просто ви ласкаят – рано ще се убедите, че детето ви сякаш е родено с писалка и бележник в ръка: умно, интуитивно и жадно за знания. Нежно, обично, грижовно и силно зависимо от взаимоотношенията помежду ви, то ще ви смайва с досетливостта и наблюдателността си – ще сгрешите, ако не контролирате поведението си или го превръщате в посредник при домашните разправии: “Отиди и кажи на майка си...” или “Предай на баща си...” Участвате ли активно в игрите му, ще откриете, че то иска да опита всичко, но някак неуверено – съзнавайки, че не е като връстниците си, има нужда от насърченията ви, за да добие самочувствие и да не се затваря в себе си – само с богатото си въображение и оригиналното си мислене. С любов ще го научите да живее пълноценно, нали?

ИМЕНА: Иван, Илияна, Ивайло,

Ивелина, Игнат, Ива

28 май

Амбициозен, ярък и безстрашен, любимецът ви ще бъде с равна сила блестящ новатор, реформатор и обичан лидер, но и забележителен творец и духовен будител, подчинил живота си на обществени каузи и идеали. Толкова кратко и категорично представят бъдещето на красивото ви създание числата 28+6+1=8(35), а вие няма да сгрешите, ако си обещаете да се съобразите отрано със забързаните крачки на малкия човек, защото (отгатнали сте какво искат числата от вас) само така ще успеете да го увлечете в състезанието по самодисциплина, емоционален контрол, постоянство, щедрост и съобразяване с другите. Разделите ли се с властта си и увлечете ли чаровния си умник в тази сериозна игра, ще откриете, че той/тя с радост изпълнява общите правила – бърз, искрен и решителен, той се нуждае от вниманието, доверието, ясните ви изисквания и очакванията ви, за да даде всичко от себе си. Хвалете го за самостоятелността, уважавайте прямотата му, но с примера си го убеждавайте в предимствата на тактичността и отстъпчивостта. Изкуство е да превърнете общуването ви в школа по себевладеене, емоционален контрол и деликатно отношение към другите. След години (известен и обичан) любимецът ви няма да пропуска да ви благодари за вдъхновяващия ви пример.

ИМЕНА: Антон, Ангелина, Андрей, Анна, Александър

29 май

За да живеем пълнокръвно, се нуждаем от нещо прекрасно и съвършено, нещо, което да запълни празнотата в нашето сърце, твърди един испански философ, а порасналият ви любимец (той/тя) ще се превърне в живото доказателство за правотата на разсъжденията му. Така сериозно и строго представят бъдещата реализация на талантливото ви създание числата 29+6+1=9(36), като разчитат на готовността ви да вложите богатата си същност в изграждането на характера му. Четете и не вярвате на очите си, нали? Вгледайте се в числата – нали сте наясно, че числото 11 (редукция на датата 29-и) ще стимулира не само ярките творчески изяви на детето ви (музикални, артистични, ваятелски, поетични), но и ще подкрепя стремежите му към самоусъвършенстване и въздействие върху другите, а числото 9 (сбор от рождените му данни) ще усили влиянието му като будител и духовен водач. Ще помогнете ли на числата да упражнят благотворната си власт, като синхронизирате възпитателните си методи с тяхната насоченост? Нежно, силно привързано към вас и зависимо от взаимоотношенията ви, детето ще изпитва ненормални страхове или често ще плаче (за вас безпричинно), ако случайно е дочуло кавга помежду ви или разменени обиди. Това не се отнася за вас – та любимецът ви е смисълът на живота ви.

ИМЕНА: Юлиян, Юлия, Климент, Красимира, Кирил

30 май

Оригинален и разностранно надарен, любимецът ви (момче или момиче) ще покори околния свят и с опияняващата си жажда за живот, и с блестящите си творчески постижения, и с умението си да влияе и променя възгледите на хората, защото е убеден, че светът принадлежи на знаещите и можещите. Това е прогнозата на числата 30+6+1=1(37), а вие сигурно ще я приемете с леко иронична усмивка – какво друго да ви кажат числата, освен да погалят самочувствието ви и да ви обещаят нещо – какво точно, не ви става ясно, нали? Хайде, вземете се в ръце и изострете наблюдателността си, защото палавото ви човече рано-рано ще ви покаже какво точно очаква от вас. До сълзи ще се смеете на умението да ви убеждава с думи и дела какъв добър ръководител е, колко бързо реагира в различни ситуации и какви светкавични решения взема. Остроумно и жизнерадостно, детето ще обича предизвикателствата и ще ненавижда монотонните дейности, изискващи търпение и постоянство. А вие просто подчинете влиянието си тъкмо на това изпитание – като на игра го увлечете в състезанието по овладяване на детайлите и малките неприятни неща. Обсъжданията, самокритичността ви и способността да го насърчавате ще изиграят изключителна роля. На този фон развивайте дарбите му и пазете възторга на любимеца си от вас.

ИМЕНА: Явор, Яница, Ясен, Яна, Янко, Янина, Ярослав

31 май

За любимеца ви успехите и щастието ще идват с времето – той/тя ще знае винаги кога да действа или да се откаже, кога да настоява или да замълчи. Тих и властен, проницателен, артистичен и благоразумен, той ще има само един враг – песимистичното си себевглеждане. Победи ли го, животът му ще се промени. Така стряскащо категорично звучи прогнозата на числата 31+6+1=11(38), а вие сигурно ще се досетите, че те сякаш ви подготвят за трудната битка за доброто самочувствие на обаятелното ви създание. Да, разбира се, ако между редовете на посланието им откриете изискването, че за да успеете, самите вие трябва да сте надмогнали ранимия си Аз. Е, с тази нагласа влезте на пръсти в света на малкия вълшебник, хванете го за ръка и заедно тръгнете към малките и големите препятствия, като с примера си го убеждавате, че трябва да вярва в себе си, ако иска да постигне нещо. Оставите ли удивителното човече само (заблудени от старанието му, а и от умението да не вдига шум около себе си), ще осъдите младия човек на дълга битка – ще иска да убеди погрознелия свят, че може да го промени, а никой няма да му вярва. Боготвори ли ви любимецът ви, защото сте пример и за сила на духа, и за търпение, още през пубертета ще ви зарадва с промените си. А после пътят към успехите ще е кратък...

ИМЕНА: Гергана, Георги, Горица, Григор, Геновева

1 юни

Внимание! Звуковата стойност на месец юни е числото 7.

Срещу роденото днес красиво създание в нумерологията е написано благородно величие и толкова. Доста по-подробна е прогнозата на числата 1+7+1=9, защото съдържа уточненията: той/тя е роден да се бори и да печели, а принципите и убежденията му ще бъдат свещени. Самокритичен, остроумен и блестящ защитник на онеправданите, любимецът ви няма да търси покровители или да живее в нечия сянка. Държавник, идеолог, политик, но и блестящ писател, той ще стои здраво на краката си и ще учи другите как да живея достойно. Е, сега доволни ли сте? Пропускате, че всичко това ще се случи само ако вие се превърнете във ваятели на характера на бъдещия победител. Обърнете внимание на подредбата на числата: извисеното и взискателното число 7 е обградено от властната 1-ица – сякаш решителното число охранява богатата същност на любимеца ви, за да ѝ помогне в крайна сметка да тържествува чрез числото 9 – символ на материалното и духовното единство на съществуването ни. Превърнете ли се в провокатори на амбициозното си човече, готово да пада и да става, но да постига целите си, помагате ли му да се бори с недостатъците си, а и учите ли го да се обича, т.е. да знае кой е и какво може, за да не зависи от оценките на другите, направили сте всичко.

ИМЕНА: Атанас, Анастасия, Ангел, Йоанна, Йордан

2 юни

Талантлив и излъчващ приветливост, изящество и чар, любимецът ви (той/тя) ще бъде не само удивителен, умиротворител, дипломат и благотворител, но и смайващ творец – музикант, писател, художник, актьор, режисьор, танцьор или балетист. И може би само вие ще знаете, че изящното ви създание крие нежността, добротата и уязвимостта си зад здравата “черупка” на контролираното и овладяното си его – ваш принос и ваше дело. Така пространно представят бъдещето на нежното ви човече числата 2+7+1=1(10), а вие обърнете специално внимание на последните думи от посланието им, защото те разкриват къде трябва да насочите усилията си при изграждането на характера и жизненото кредо на детето. А на първо време то ще ви тревожи с прекалената си скромност, необичайните си страхове или болезнената си срамежливост, които ще изчезват буквално само в присъствието на мама. Ласките на мама, насърченията, участието й в игри и занимания и увереността й ще изиграят решителна роля за стабилизирането на любимеца ви особено през периад 5-10- годишна възраст. А татко трябва да бъде пример за воля и самочувствие. И всичко това прочетохте в очите на вълшебното си човече, нали? Изхвърлете от съзнанието си сравненията с другите деца – необикновено даровитото ви човече има нужда от любовта и всеотдайността ви, за да ви направи горди.

ИМЕНА: Биляна, Борис, Божидара, Богомил, Боряна

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ