Напишете дума/думи за търсене

Това е първият ни 1 юни заедно. Благодаря, че те има, бебче

Мило мое бебе,

днес е необикновен ден. Не е просто дата или времето, в което усещаш, че лятото е все по-близко.

Днес е ден, който съм празнувала последно преди наистина много години - когато бях едно малко момиченце, чакащо с нетърпение да разопакова своя подарък и да похапне сладолед, защото знаех, че на тази дата ми е позволено.

Години по-късно пак имам подарък. Но не какъв да е. Необикновен подарък - също като днешния ден. Днес имам подарък от съдбата, която реши да ме благослови и да ме направи твоя майка. Майка на най-приказното бебе на света.

Понякога те гледам, докато спиш и се чудя колко ли трябва да ме обича бог, за да ми изпрати едно толкова изящно създание. Нямам отговор на този въпрос, но знам колко те обичам аз - неизмеримо много.

Днес е първият ни ден на детето, в който сме заедно. Днес е първият ден, в който съм от другата страна - от тази на родител, който празнува със своето дете. Винаги, като малка, съм се чудила какво е да си на мястото на мама. Е, вече знам.

Благодаря ти, че те има бебче. Благодаря ти, че ми даде шанса да се наричам майка. Ще направя всичко възможно да се чувстваш щастливо и обичано не само днес. Бих искала всеки ден от живота ти, докато пораснеш, да бъде 1 юни - пълен с усмивки, игри, забавления и трепет в мъничкото сърчице. Единственото сърчице, което тупти в синхрон с моето. А аз ти обещавам, че ще бъда до теб през цялото това вълшебно време, наречено детство.

С обич,

мама

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ