Напишете дума/думи за търсене

Животът на моето бебе: седмица 37

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Животът на моето бебе", в която ще можете да следите какво се случва с вашето дете през всяка една седмица до навършването му на 1 годинка.

Можете да ни разкажете за развитието и на своето бебе чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Седмица 37:

Добри новини за когнитивното развитие на вашето малко човече! Вашето бебе вече може да имитира жестове и действия. То започва да тества вашия отговор на поведението си, като например хвърля храна на пода. Дори и да ви се струва невероятно, то вече може да помни реакции и да ви тества отново и отново. Не се ядосвайте! Не е ли очарователно?

В момента вашето бебе повече от всякога ще имитира звуци и ще се наслаждава на своя глас. Всеки следващ ден за него е като откриване на нова вселена от възможности и усещания. Няма какво да се заблуждаваме обаче - най-интересно за него ще остане откритието, че веднъж пуснат един предмет, може да бъде взет отново. И така отново, и отново, и отново. Нямате нужда от фитнес, нали?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ