Напишете дума/думи за търсене

Животът на моето бебе: седмица 38

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Животът на моето бебе", в която ще можете да следите какво се случва с вашето дете през всяка една седмица до навършването му на 1 годинка.

Можете да ни разкажете за развитието и на своето бебе чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Седмица 38:

Бебчо наистина разбира какво се случва около него и ви го доказва всеки ден. Пробвайте да развивате това, като го молите да ви подава предмет, който държи в ръчички. Помагайте му, като му показвате какво точно искате и как трябва да се случи. Ще се изненадате от бързите резултати! Неслучайно е казано, че децата развиват на 90% капацитета на мозъка си през първите 3 години. Така че - действайте! Сега е златното време, в което да влагате в него на пълно обороти.

Позволявайте му да взима в ръце нови предмети, да ги изучава и разглежда. Обяснявайте му за какво служи всяко нещо, до което се докосне. И не си мислете, че не ви разбира. Грешите!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ