Напишете дума/думи за търсене

Стрелец - майката, която умее да насърчава

СНИМКА: taurusmansecrets.com

Независимо дали вярвате в астрологията или не, ще бъдете изненадани да разберете, че тя може да даде много информация за това каква майка сте според вашия зодиакален знак. Дори тепърва да ви предстои да станете такава и да сте все още в трепетно очакване на своята рожба, може още сега да проверите как ще изглеждате в ролята си на родител. Вижте какво казват звездите за отличителните ви черти в зависимост от знака, под който сте родени.

Стрелец:

Майките стрелци са най-импулсивните родители в целия зодиак. Така например те палят колата и отиват с децата на море без изобщо да имат предварителен план. Стремят се в дома им да царува доброто настроение и винаги насърчават децата си да дават най-доброто от себе си. Това не значи, че са болезнено амбициозни по отношение на бъдещето на отрочето си. По-скоро не искат то да пропилява талантите си.
Понякога играят ролята на „лошото ченге” вкъщи. Склонни са да прекалят със своята строгост, но дори тогава са водени изцяло от идеята да отгледат добре възпитано дете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ