Напишете дума/думи за търсене

Вижте кой печели награди от конкурса за 1 юни на mama24.bg и 24chasa.bg (Видео)

Наталия впечатли журито със своята снимка, на която е облечена като пожарникарка. Малкото момиченце разказа, че това е мечтаната професия за нея. Ето защо нямаше как да не я наградим.

Всъщност всички, които дойдоха на церемонията по връчването, получиха подаръци! И не само. Събитието се състоя в детски кът "Montecito Kids", а наградите бяха предоставени от нашите спонсори - "Mustela", "Chipolino", "Proviotic", "ZeaZoo", "Happy" и "Престиж".

Над 50 снимки на красиви деца получихме на редакционната поща във връзка с инициативата ни за празника на детето - 1 юни. 24chasa.bg и mama24.bg призоваха читателите да изпратят снимка на дете, направена на 1 юни в среда и ситуация по избор. Авторитетно жури определи най-добрите фотографии по няколко критерия, между които брой на прочитанията в сайта и брой на лайковете във фейсбук страницата на "24 часа".

Изборът бе изключително труден за

целия екип, защото всички получени

кадри бяха особено атрактивни

Повечето от наградените присъстваха на събитието и взеха лично подаръците си. А тези, които не успяха да дойдат, но виждат снимката си в следващия списък, молим да се свържат с нас.

Първите три места отиват при:

1. Ади Йорданова

Победителката Ади е едва на 9 месеца и за съжаление не успя да присъства в детския кът, за да получи наградата си. Затова пък нейният татко беше дошъл и я взе. Подаръците за семейството бяха толкова много, че едва бяха отнесени от бащата.

2. Анджи

Второто място спечели Анджи, която е облечена като индийка за 1 юни. Малката победителка ни разказа, че много обича Индия и затова е избрала атрактивния костюм, с който да впечатли журито ни.

3. Атидже Алиева

Малката Ати спечели журито със своята снимка, на която държи микрофон. И как иначе, след като иска да стане певица. Всъщност и на самото награждаване едва успяхме да опазим микрофона от нея, защото си го хареса още от самото начало.

Раздадохме и още 7 официални награди:

4. Tapia Dance House - гр. Пловдив

5. Матео и Давид

6. Анна-Мария

7. Константин Пепелджийски

8. Наталия Карагьозова

9. Енцо

10. Андрей

Повече от 50 деца и родители

дойдоха на събитието, организирано

от mama24.bg и 24chasa.bg

Сред тях имаше и такива, които не са участвали в конкурса за детска снимка, но това не ни попречи да им раздадем награди. Първите гости дойдоха още в 16,30 часа, а забавата продължи близо 3 часа. Пуканки, солети, бисквитки от "Престиж" и други лакомства очакваха всички дечица. Любезните аниматори от "Montecito Kids" се грижиха за забавлението и безопасността на всички малчугани, докато родителите се наслаждаваха на програмата, която бяхме подготвили.

Всички присъстващи получиха подаръци от официалните ни спонсори "Mustela", "Chipolino", "Proviotic", "ZeaZoo", "Happy" и "Престиж". Вижте снимки и видео (част 1 и част 2)  от събитието.

Лакомствата за празника бяха осигурени от "Престиж". Всички присътващи получиха кутия бисквити "Траяна за деца".
Лакомствата за празника бяха осигурени от "Престиж". Всички присътващи получиха кутия бисквити "Траяна за деца".

Малкият Енцо получава своята награда. Той се нареди на почетното 9-о място.
Малкият Енцо получава своята награда. Той се нареди на почетното 9-о място.

Не само децата, но и родителите се забавляваха на празника.
Не само децата, но и родителите се забавляваха на празника.
Всички присъстващи деца играха на воля няколко часа в детски кът "Montecito Kids".
Всички присъстващи деца играха на воля няколко часа в детски кът "Montecito Kids".
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ