Напишете дума/думи за търсене

Развитието на моето дете: месец 14

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Развитието на моето дете", в която ще можете да следите какво се случва с вашето дете през всеки месец от детството след бебешката възраст. Можете да откриете отговор на всичките си въпроси в нашата поредица, която ще се обновява всеки ден.

Можете да ни разкажете за развитието и на своето дете чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Месец 14:

Имате следи от ухапване по ръцете? Не се тревожете. Хапането е естествена фаза от развитието на детето и не продължава много дълго. Докато бебето ви все още не може да комуникира чрез ясно изразени емоции, то намира начини да го прави по друг начин - чрез хапане. Вярно е, че не е приятно, но е хубаво да знаете, че за месец 14 е нещо напълно приемливо.

През месец 14 някои от децата тичат, докато други все още събират смелост да направят първите крачки. И двете са в реда на нещата, така че, ако вашето все още не е проходило, заемете изчаквателна позиция. Ще се случи скоро.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ