Напишете дума/думи за търсене

Детето от зодия овен: роден лидер

Знакът, под който сме родени, оказва влияние над характера още от ранно детство. Вижте кои са най-характерните черти на малчуганите според тяхната зодия.

Детето от зодия овен:

Вашият син или дъщеря от зодия овен е роден лидер. Още от най-ранна възраст тези деца бързат да направят всичко, нетърпеливи са и обичат до довеждат нещата докрай. И това си проличава дори от първите детски игри.

Целеустремени, амбицирани и знаещи какво искат - всичко това се отнася за децата, родени под този знак. Малчуганът от тази зодия е сякаш неуморен. Той винаги има нова идея, която в повечето случаи е резултат от вродената му огромна креативност.

Освен всичко останало, детето овен е и много импулсивно. Още от малко то обича да казва всичко в прав текст и е откровено както с вас, така и с приятелчетата си в парка. Ето защо понякога може да има и обидени, макар детето ви изобщо да не осъзнава какво е казало. То просто се ръководи от чувствата и първосигналните мисли в главата си. Може би единственото, на което е хубаво да обърнете внимание отсега, е невъзможността му да приема друго мнение освен своето. В бъдещето това би го поставило в някои неудобни ситуации.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ