Напишете дума/думи за търсене

Детето от зодия рак: състрадателно и ранимо

Знакът, под който сме родени, оказва влияние над характера още от ранно детство. Вижте кои са най-характерните черти на малчуганите според тяхната зодия.

Детето от зодия рак:

Вашата дъщеря или син от зодия рак се чувства най-комфортно, когато сте си у дома в семейна обстановка. То обича да чува гласовете на хората, които познава и да бъде обградено от уюта и мириса на вкъщи. Ако сте лайфстайл настроени родители, ще ви е нужно да измислите предмет или играчка, която да напомня на вашето дете за вкъщи, когато сте навън. Подходящо за това е любимото му одеялце или пък плюшено мече. По невидим начин тези неща го карат да се чувства сигурно и защитено.

Детето рак е много чувствително и емоционално по природа. То е лесно ранимо и затова трябва да внимавате, ако се случи да повишите тон. Вашето мъниче често ще приема нещата по-навътре, отколкото предполагате и изобщо няма да осъзнаете колко силно му е повлияла и една малка дума, на която вие не отдавате голямо значение. Крехката душевност на това дете трябва да бъде третирана внимателно, а ако видите, че не се чувства добре, просто измислете занимание, което да практикувате заедно вкъщи, за да върнете усмивката на лицето му. Добра работа ще свърши да печете заедно сладкиш в дъждовен следобед. Детето раче наистина ще оцени това време.

Мъниците от тази зодия са много грижовни. Хубаво е да му дадете възможност да се грижи за нещо - котенце, куче или просто растение. Ще бъдете изненадани с каква любов ще се случва това. Така е, защото малките рачета са състрадателни, грижовни и отговорни към заобикалящия ги свят.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ