Напишете дума/думи за търсене

Детето от зодия козирог: амбициозно и сръчно

Знакът, под който сме родени, оказва влияние над характера още от ранно детство. Вижте кои са най-характерните черти на малчуганите според тяхната зодия.

Детето от зодия козирог:

Детето от зодия козирог обича да планува всичко. Освен това то иска останалите да забелязват ума и потенциала му и се опитва да ги изразява чрез всяко свое действие.

Интересна черта в характера на тези деца е, че са големи спестовници. Можете спокойно да им доверите пари, като подарък за рожден ден, без да се притеснявате, че ще бъдат похарчени безразсъдно. Не се изненадвайте, ако малчуганът ви помоли да му купите касичка и й намери специално място в дома си.

Една немалка част от децата от тази зодия наистина не изпитват интерес към обичайните за тази възраст игри. Криеница, ролеви игри, преобличане - всичко това им се струва безинтересно и имат далеч по-различни приоритети. Наблюдават родителите си и възрастните около себе си с интерес и изследват с какви занимания си запълват времето те. След това всячески се опитват да подражават и да бъдат и те "големи".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ