Напишете дума/думи за търсене

Развитието на моето дете: месец 33

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Развитието на моето дете", в която ще можете да следите какво се случва с вашето дете през всеки месец от детството след бебешката възраст. Можете да откриете отговор на всичките си въпроси в нашата поредица, която ще се обновява всеки ден.

Можете да ни разкажете за развитието и на своето дете чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Месец 33:

Не, не ви се струва така, просто защото сте преуморена - детето ви наистина прави първи опити да бъде забавно. Децата на тази възраст са наистина удивителни и са способни да накарат всеки човек да има усмивка на лицето си.

Колкото повече започват да разбират думите, които им се говорят, толкова повече обогатяват и собствения си речник. А точно в момента той вече е наистина доста по-голям от времената само преди няколко месеца. Новите думички в речника на детето го карат да си прави шеги или поне да се опитва. Разбира се, невинаги се получава то да каже точно това, което е искало, но не е ли забавен самият опит?

Първата шега на детето е също толкова важно постижение, колкото първата стъпка или първото поникнало зъбче. Така че се наслаждавайте на момента.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ