Напишете дума/думи за търсене

Развитието на моето дете: месец 37

СНИМКА: http://www.enfagrow4.com

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Развитието на моето дете", в която ще можете да следите какво се случва с вашето дете през всеки месец от детството след бебешката възраст. Можете да откриете отговор на всичките си въпроси в нашата поредица, която се обновява всеки ден.

Можете да ни разкажете за развитието и на своето дете чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Месец 37:

Струва ли ви се, че всеки път, в който се обърнете, детето ви сякаш е придобило ново умение? Не грешите. Точно така е. Тези години от развитието на малчугана са наистина бурни, когато говорим за капацитета на мозъка. Неслучайно е казано, че до 3-годишна възраст детето развива 90% от потенциала на ума.

Ето защо точно в момента вашата роля е най-важна. Вие сте учителят, който да помогне на малчугана да увеличава капацитета на мисълта си. Образователните игри за особено подходящи за това. И колкото по-бързо ги въведете във всекидневните дейности, толкова по-добре.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ