Напишете дума/думи за търсене

Развитието на моето дете: месец 43

СНИМКА: News.com.au

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Развитието на моето дете", в която ще можете да следите какво се случва с вашето дете през всеки месец от детството след бебешката възраст. Можете да откриете отговор на всичките си въпроси в нашата поредица, която се обновява всеки ден.

Можете да ни разкажете за развитието и на своето дете чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Месец 43:

Винаги е важно да знаете, че на тази възраст всяко дете се развива индивидуално. Когато вашето отроче достигне месец 43 от живота си, вече няма нищо конкретно или задължително, което трябва да постигне като цел и за което трябва да следите дали умее да прави или не.

И все пак, ако на детето ви му е нужно малко повече време да усвои нещо, което не е правило никога досега, бъдете търпеливи. Накрая ще успее и няма повод за притеснение. Може би едно от най-честите неща, които ще чувате на тази възраст е "може ли да рисувам". Ето защо рисуването в тази възраст е предпочитано като един от най-честите методи за арт терапия при детските психолози.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ