Напишете дума/думи за търсене

Развитието на моето дете: месец 44

СНИМКА: http://wallpaperswide.com

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Развитието на моето дете", в която ще можете да следите какво се случва с вашето дете през всеки месец от детството след бебешката възраст. Можете да откриете отговор на всичките си въпроси в нашата поредица, която се обновява всеки ден.

Можете да ни разкажете за развитието и на своето дете чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Месец 44:

През месец 44 всичко, което прави вашето дете, е да тича наоколо и да се радва на всяка минута от деня. Това е моментът, в който трябва да внимавате с предоставянето на достъп до таблети и дигитални устройства, защото малчуганите са много склонни да се привързват към тях и функциите им точно в този момент. Направете всичко възможно да отложите това, за да може детето ви да се наслаждава на истинско и свободно детство възможно най-дълго време. За целта не му давайте достъп до смартфона ви и избягвайте компанията на други малки деца, които отсега прекарват време на таблет. Не за друго, а защото и вашето отроче веднага ще поиска да последва примера.

Няма да срещнете никакъв проблем с това, защото точно в момента детето е пълно с енергия и може да играе без умора в продължение на часове. Дори самата вие ще се чудите дали това е нормално. Докато го оставите на детската площадка, след секунди вече ще сте изгубили следите му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ