Напишете дума/думи за търсене

10 неща, които всяка детегледачка иска родителите да знаят

СНИМКА: http://family-twist.com/wp-content/uploads/2016/02/baby-sitters.jpg

Има някои неща, които вашата детегледачка щеше да ви каже, ако можеше. Ако, разбира се, ползвате услугите на такава. Ето кои 10 неща би искала да ви сподели. При това написани от истинска детегледачка.

1. Казвайте ми кога наистина ще се приберете у дома, за да успявам да направя графика си и да предвидя времето си. Аз също имам планове.

2. Не ми пишете и не звънете в 2 посред нощ, ако не сме уговорили предварително.

3. Аз извършвам това, за което ми се плаща - грижа се за деца. Почистването на къщата не е мой ангажимент. Нито гладенето, изхвърлянето на боклука и готвенето.

4. Ако някой план ви отпадне и няма да имате нужда от мен, ми го кажете възможно най-скоро. Не чакайте последния момент.

5. Ако изискванията към мен се увеличат и е нужно да се грижа за повече деца, е логично заплащането също да е по-високо.

6. Ако неочаквано се случи така, че трябва да се грижа за децата до 3 сутринта, помислете как мога да се прибера след това, ако нямам кола. Поемете таксито ми или ме закарайте до дома ми. защото по това време няма градски транспорт.

7. Предупредете ме, ако детето е болно. Трябва да знам това.

8. Оставете ми списък със забранените неща. Няма как да знам подробности от възпитателен характер, на които държите.

9. Обсъдете с мен въпроса за храненето, ако трябва да гледам детето по-дълго. Какво мога и не мога да използвам в дома ви. Т.е. да бъда ли подготвена да си нося храна и вода от вкъщи.

10. Предупредете ме, ако имате домашен любимец и трябва да обгрижвам и него по някакъв начин.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ