Напишете дума/думи за търсене

Как ще се променят гърдите ми след отбиване на бебето

Това е наистина добър въпрос! А отговорът му варира от жена до жена. Да, гърдите ви ще станат по-малки от времето, когато бяхте бременна и кърмихте. Фактически ще върнат размера си от периода преди забременяването.

По-голямото питане е дали те ще увиснат и променят естетическия си вид. Това зависи от килограмите, които сте качила през деветте месеца очакване. Ако сте наддала много и не сте ги свалила преди отбиването на кърмачето, вероятно те ще бъдат по-увиснали от обикновено. Това се дължи на факта, че кожата ще бъда разтегната, а във вътрешността им вече няма да има същата твърдост. Ако до момента на отбиването сте върнала старите си килограми, може би ще забележите, че гърдите ви са станали една идея по-малки от стария си вид.

И все пак - видът им е индивидуален за всяка жена. Няма написано правило. Правете упражнения за стягане на бюста, не заспивайте със сутиен и носете подходящия размер. Мажете се с кокосово масло или зехтин, за да запазите еластичността на кожата там и правете масажи поне два-три пъти седмично, за да подобрите кръвотока в тази зона. Не се къпете с много гореща вода и винаги завършвайте взимането на душ със студена струя, насочена към бюста. Това помага на гърдите ви да не се отпускат и да имат хубава форма.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ