Напишете дума/думи за търсене

Ути Бъчваров пазарува за близначките, изписват ги другата седмица

Ники Кънчев, Иван Ласкин и Валентин Михов бяха сред гостите, които Ути Бъчваров покани, за да отпразнува раждането на децата си. Снимка: Личен фейсбук профил на Ники Кънчев

Кулинарят отпразнува с приятели появата на бебетата, още мислят имена

Ути Бъчваров стана баща на близначки в последния ден на месец август. Майка на двете момичета е приятелката му Мария. “Моята теза за случилото се е, че любовта винаги побеждава”, казва Бъчваров.

Бебетата са се родили общо 4 килограма и все още са в болница. Очаква се да ги изпишат другата седмица.

Засега двамата родители все още не са решили как да се казват децата. “Те са две принцеси и сме разгърнали всички приказни книжки, за да им търсим имена”, каза за “24 часа” Бъчваров.

След изписването на децата от болницата на двамата родители им предстоят дълги обиколки из магазините, защото все още не са си набавили колички и легълца за близначките.

Бъчваров изказа благодарности “на всички доктори, които вярват в любовта, те ще се сетят сами кои са”.

Вечерта след раждането на момичетата водещият почерпи приятели за добрата новина. Сред гостите бяха Ники Кънчев, Иван Ласкин и съквартирантът на Ути от “ВИП Брадър” Валентин Михов.

“Изкарахме страхотно, чак до сутринта - с приятели, розови дрехи и биберон в устата”, смее се Бъчваров. А голяма част от неговите познати за радост се оказали в София в края на отпускарския август. “Беше много мило и прекрасно”, казва водещият.

Ники Кънчев пък публикува във фейсбук снимки от вечерта. На една от тях са рамо до рамо с Ути. Към нея Кънчев написа: “Двама бащи, три дъщери”. Под фотото заваляха поздравления към Бъчваров с пожелания двете му момичета да бъдат живи и здрави. (24часа)

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ