Напишете дума/думи за търсене

Невероятните ползи, които имат децата, делящи една стая

Вашите деца ще се научат да делят и да дават на отсрещния. Това е много важно, за да се предотврати появата на егоизъм в характера.

Освен това малчуганите, делящи една стая, проявяват респект към околните от по-ранна възраст. Те умеят да зачитат личното пространство на другите.

Децата ви ще бъдат и по-добри към съучениците и колегите си един ден. Ако при някои мъници се налага тепърва да се учат на социализация, когато попаднат в ситуация на близък контакт с други връстници, то вие няма да имате такъв проблем. Вашето дете отдавна ще е свикнало с компанията на още някой покрай себе си. А също така ще умее добре да работи в екип и да става част от вече сформирани групи и компании, без да се притеснява.

Може би възможно най-голямото преимущество е това, че е доказано, че братята и сестрите, които обитават една стая, спят много по-дълго и добре. Това се дължи на факта, че някои мъници се будят по средата на нощта и имат нужда от нежност и закрила, за да се приспят отново самички в тъмното. Това е по-различно, когато на една ръка разстояние спи най-добрият им приятел. За тях тази идея е успокояваща сама по себе си и им помага да почиват пълноценно.

Последното, но не и по важност, преимущество е фактът, че на децата ви никога няма да им бъде скучно, защото ще се забавляват заедно. Какво по-чудесно от това?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ