Напишете дума/думи за търсене

Мила Кунис: Стараех се да бъда идеална майка, бях обсебена от първото си дете

Мила Кунис  СНИМКА: Инстаграм

Нов филм с участието на американската актриса Мила Кунис разглежда темата за това, че да си майка не е лесна работа и това е особено валидно по време на новогодишните празници. Премиерата на „Палави мамчета 2“ е предвидена на 7 декември. Междувременно 34-годишната актриса разказва от първо лице за своите проблеми като млада майка и за това как и тя самата понякога изпада в ролята на „палаво мамче“ и в живота, предава БГНЕС.

„Аз се стараех да бъда идеалната майка. Бях буквално обсебена от първото си дете. Разбрах, че не съм най-неуспешната майка и започнах по-малко да го преживявам“, разказва актрисата, която е майка на тригодишна дъщеря и едногодишен син. Мила Кунис казва още, че взема децата със себе си, когато е на снимки в други градове и страни.

„Мога да напиша книга за това как да занимаваш детето си във всяка точка на света. Няма развлечение, което да не съм пробвала с децата ми. Вземаме си пропуск за всяка библиотека, където и да сме. Когато навън е горещо, отиваме в библиотеката и четем книги. Да,ние не искаме да растат глупаци. Такива има достатъчно на този свят“, казва Мила Кунис.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ