Напишете дума/думи за търсене

Бербатов: Стигнах върха в “Юнайтед” и казах на Елена: Хайде да си имаме дете

“Някои хора се оплакват, че Манчестър не е атрактивен град за професионалните футболисти заради времето, но за мен Манчестър е перфектен град да се концентрираш да бъдеш футболист. Аз нямам оплаквания. Вече играех за “Манчестър Юнайтед” и започнах да мисля: “Окей, достигна професионалната си цел, сега можеш да започнеш да мислиш за създаването на семейство.” И казах на моя партньор: “Хайде да си имаме дете!” Звучи малко роботизирано, нали?” Това разказа с тънкото си чувство за хумор голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов в просторно интервю за ESPN.

Той премина в “Манчестър Юнайтед” от 1 септември 2008 г. На 15 октомври 2009 г. любимата му Елена ражда първата им дъщеря Деа. На 19 ноември 2012 г. се ражда и втората им дъщеря Елиа - след като Бербатов вече има 2 шампионски титли с “Юнайтед” и е станал първият българин, голмайстор на Англия.

След като Димитър разказва, че децата му постоянно го карат да им рисува,от ESPN го питат колко деца има. “Две дъщери. Имам и две оръжия за всеки, който дойде да се среща с тях. Момчетата трябва да знаят, че имам оръжия, преди да искат да излизат с дъщерите ми”, каза отново с широка усмивка Бербатов.

“Но, сериозно - докато всички са здрави, аз съм окей. И когато стане време за големите разговори на тази тема, когато те ми кажат: “Татко, това е приятелят ми, аз ще съм готов. какво мога да направя по въпроса. Това предстои”, добави Бербатов.

Той бе попитан и за офертата от “Манчестър Сити”, преди да подпише с “Юнайтед”. “Да, искаха ме, но когато “Юнайтед” ме пожела, аз бях като кон с капаци. нищо друго не ме интересуваше. “Сити” предложи повече пари, но отборът им беше по-слаб и тяхната история не може да се сравнява с тази на “Юнайтед”, отговори Бербатов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ