Напишете дума/думи за търсене

Когато дариш един мъж със син, всъщност правиш ето това...

Когато дариш един мъж със син, го даряваш с неговата мъничка и дълбоко пазена в мислите му мечта.

Когато дариш един мъж със син, го даряваш с човечето, с което той винаги си е представял, че ще рита топка и ще ходи за риба.

Когато дариш един мъж със син, го даряваш с гордост и с желанието да излезе навън и да изкрещи "аз съм баща на син".

Когато дариш един мъж със син, го мотивираш да бъде най-добрата версия на себе си, за да има способността да възпита едно малко свое копие.

Когато дариш един мъж със син, му даваш отговорната задача да бъде най-добрият пример за оформянето на този малък мъж като личност. И той добре осъзнава това.

Когато дариш един мъж със син, го даряваш с една безкрайна любов, която по сила може да се сравни само с мъжката дума.

Когато дариш един мъж със син, ти му даваш криле и му показваш, че съкровените желания се сбъдват.

Когато дариш един мъж със син, ти му вдъхваш увереност и изпълваш цялото му сърце с любов. Караш го да си представя как ще облече на сина си първата риза и ще сложи първата папийонка, за да бъдат в тон. Как ще проведат своя първи разговор "по мъжки".

Когато дариш един мъж със син, ти го караш да се замисли какво означава думата "кавалер", за да успее да научи малкото си момченце как да се отнася с дама.

Когато дариш един мъж със син, ти ставаш още по-любима в очите му, защото си не само неговата жена, но и достойна мъжка майка. Майката на неговото малко момче.

Когато дариш един мъж със син, ти му даваш най-голямото щастие в мига, в който чуе малкото си момченце да казва "тате, искам да стана голям мъж - също като теб".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ