Напишете дума/думи за търсене

Мило бебе, това е първата ни Коледа заедно

СНИМКА: kidspot.com

Мило бебе, днес е първата ни Коледа заедно.

Държа те в ръцете си, за да можеш да гледаш с интерес светлините и играчките по елхата у дома. Протягаш мъничките си ръце към всяка от тях, за да ги сграбчиш. Преди да стана майка бих се притеснила, че някой ще развали елхата. Но, откакто имам теб, тези малки моменти ми носят единствено щастие. По-важна е твоята усмивка.

Знам, че все още си твърде мъничко, за да разбираш значението на всичко това. Очите ти реагират на блясъците от Коледното дърво, а ти изпитваш истинско вълнение от това. Сърчицето ти е толкова чисто и по детски наивно. Учиш ме на наистина важните неща в живота. Учиш ме да се радвам на уж обичайните неща.

Трябва да знаеш, че това е най-радостната Коледа за твоите мама и татко. Щом имаме теб, вече имаме всичко у дома, нали така? Ти си нашата малка коледна звездичка, блясъкът на всеки наш ден и съвършеното начало на един по-осъзнат живот.

Казват, че в този най-вълшебен ден на Земята слизат хиляди ангели, които сбъдват най-съкровените желания. Но истината е, че ти си нашият ангел, нашето чудо и смисъл.

Това е първата ни Коледа заедно, мило бебе. Тя е началото на още много прекарани празници с теб - символът на любовта ни с твоя татко. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ