Напишете дума/думи за търсене

Писмо за Свети Валентин до моето бебе

СНИМКА: a3pfamily/shutterstock

Мило бебе,

наближава празникът на любовта! Но не само на тази между мен и твоя тати, но и на тази към теб - най-големият ни подарък. Никога не съм знаела, че мога да обичам някого толкова силно. До момента, в който те сложиха в ръцете ми.

Мечтах за теб толкова дълго и накрая Бог те доведе в живота ми. Знаех, че цялото чакане си е струвало. Никога не бях виждала по-красиво бебе от теб. Ти направи от мен и татко си пълно семейство.

От първата ни среща любовта към теб ставаше все по-наситена с всяка секунда. Ти ме накара да се замисля за обичта и да погледна на нея по нов начин. И вече знаех, че съм създала теб - любовта на моя живот, заедно с мъжа на моя живот.

Любовта, която изпитвам към теб, е неподправена и защитаваща. Това е любов, която никога няма да успея да опиша напълно. Толкова силна, че предизвиква сълзи в очите ми само при мисълта за това колко много те обичам.

Тази любов ми позволява да се радвам на всеки момент, който прекарваме заедно - дори когато те храня или просто те гъделичкам, а ти ми се смееш с най-сладката усмивка.

Тази любов промени всяка частичка от мен. Сега имам друг живот - на майка. Титла, която обичам повече от всичко.

Никога не бих пожелала да върна живота си от времето преди теб, защото тогава все още не знаех какво наистина е любовта. А тя е в теб - в мириса на бебе.

Мило бебе, всеки ден осмисляш живота ни с твоя тати. Откакто те има, за нас всеки ден е Свети Валентин. Даваш ни безброй малки моменти, пълни с обич.

Обичам твоите сладки бузки, твоето любопитство, бебешки смях и ангелско изражение, докато спиш. Ти си моят ангел на любовта. Правиш ме щастлива всеки ден.

Честит Свети Валентин, мило бебче!

С обич,

мама

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ