Напишете дума/думи за търсене

Мария Илиева си нае гувернантка

Мария Илиева не изкара дълго време вкъщи след раждането

Певицата тръгна по участия 

Брои хилядарки на жена, която се грижи за наследника й

Мария Илиева зарязва бебето си! Певицата, която роди преди месец, тръгна по участия. Илиева ще трябва да се отдели от детето си за пръв път за по-дълго време, тъй като я "сърби" да работи.

Първата изява на Илиева е навръх празника на жената - 8 март, в Пловдив. След раждането певицата ще се качи за сефте на сцена в една от най-известните чалготеки в Града под тепетата. Така изпълнителката ще остави новороденото си момченце за пръв път само цяла вечер.

Певицата роди от бизнесмена Георги Михайлов, който живее в Белгия
Певицата роди от бизнесмена Георги Михайлов, който живее в Белгия

Мария реши да не ползва дълго време майчинство, а да се радва по цял ден на малкия Александър, както се казва детето й, само месец. Тя ще се качи на сцената през април за концерта на "Тоника", а след това отново ще се появи в мюзикъла "Оркестър без име".

Илиева отглежда бебето си сама, тъй като бащата на детето - Георги Михайлов, има бизнес в Белгия и заради постоянните си ангажименти не се заседява в България.

По тази причина певицата е наела гледачка, която да й помага в грижите за момченцето. Жената получава тлъсти пачки, за да улеснява Мария Илиева в отглеждането на сина й.

Бавачката отменя певицата, когато тя е изтощена и има нужда от почивка. Често тя приспива малкия юнак, тъй като Илиева има нужда да излиза с приятелки, за да разпусне.

Също така наетата от Илиева жена пазарува, чисти и върши всякакви домакинска работа, която й бъде възложена. За това удобство, изпълнителката брои по няколко хилядарки на месец на женицата, която й помага в грижите за малкия Александър.

Илиева дълго време кри бременността си от всички. За нея знаеха само най-близките й приятелки.

Мария е заедно с бащата на детето й от повече от година. Двамата се запознават в Брюксел, където е бизнесът на Георги. Връзката им се развива супер динамично и след няколко месеца Илиева надува корема от новото си гадже.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ