Напишете дума/думи за търсене

Принц Джордж и принцеса Шарлот ще бъдат сред шаферите на сватбата на Хари (Обновена)

Принц Джордж и принцеса Шарлот ще имат важна роля в кралската сватба тази събота, предава Асошиейтед прес.

От двореца Кенсингтън съобщиха, че 4-годишният Джордж и 3-годишната принцеса Шарлот ще бъдат шафери на сватбата на принц Хари с американската актриса и фотомодел Меган Маркъл.

Те са по-големите деца на херцозите на Кембридж принц Уилям и съпругата му Катрин. Третото им дете, принц Луи, се роди миналия месец и няма да присъства на венчавката, предава БТА.

Дворецът Кенсингтън разпространи комюнике с имената на шаферите и шаферките.

Четиригодишният принц Джордж, който е трети подред в наследяването на престола, ще бъде шафер на принц Хари заедно с други три момчета - 6-годишния Джаспър Дайър, кръщелник на принц Хари и син на приятеля му Марк Дайър, и 7-годишните Брайън и Джон, синовете на приятелката на Меган Маркъл Джесика Мълрони.

Младоженката ще бъде съпроводена от шест момичета. Освен принцеса Шарлот, която в началото на месец май навърши 3 години, шаферки ще бъдат две кръщелнички на принц Хари - 3-годишната Флорънс ван Кутсъм и двегодишната Зали Уорън, две кръщелнички на Маркъл - дъщерите на приятелката й Бенита Лит, 6-годишната Рени и 7-годишната Райлън, както и 4-годишната дъщеря на Джесика Мълрони - Айви.

По-рано бе оповестено, че кум на принц Хари ще бъде принц Уилям.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ