Напишете дума/думи за търсене

6 начина да носите деним през бременността

Дънково "манто" звучи много шик, нали? Яке, прекалено дълга риза или наметка - не може да се определи какво е точно, но със сигурност ще привлечете всички погледи, когато се появите някъде така.

1. Дънкова риза на кръста

Дънковата риза на кръста създава хипи усещане и момическа небрежност. Определено не е за всеки стил, но комбинирана правилно може да бъде много оригинален избор. Направете възел под корема, който да не е прекалено стегнат и комбинирайте с рокля или дънки в горе долу същия цвят отдолу. Абсолютно предимство на този аутфит е, че прикрива много добре бричовете и напълняването в ханша. Ако се тревожите за това и в същото време обожавате деним, определено това е правилният избор за вас.

2. Дълго яке

Дънково "манто" звучи много шик, нали? Яке, прекалено дълга риза или наметка - не може да се определи какво е точно, но със сигурност ще привлечете всички погледи, когато се появите някъде така. Особено подходящ избор е за пролетните дни, когато не знаете каква връхна дреха да си вземете и времето е променливо. Съчетава се добре и с панталон, и с рокли и поли. Прикрива абсолютно всички натрупани килограми през бременността и създава усещане за по-слаба фигура заради правата си кройка. Ако не обичате да носите толкова свободни дрехи, можете да добавите мек колан над корема и под гърдите за акцент.

3. Бойфренд джинси

Т. нар. "дънки на гаджето" са отличен избор за всяка бременна дама, която иска да се отличава и да изглежда екстравагантно през деветте месеца. Имайте предвид обаче, че такъв модел не е подходящ за по-пухкавите дами, защото разширява повече визуално и резултатът в огледалото няма да ви хареса. Ако сте сред тях, заложете на малко по-прибран модел в тъмен цвят. Избягвайте дънки, които имат избелени части под дупето и по бедрата.

4. Разкроена рокля

Ако вашият стил е по-момичешки и харесвате кукленската визия, то това е точно за вас. Дънковата рокля, която се разкроява надолу от гърдите, създава кокетна и в същото време навинна визия. Какъв по-хубав "аксесоар" за такъв модел дреха от бременно коремче? Изборът е повече от добър, защото ще ви носи удобство и прохлада, а в същото време стои много добре с всякакви обувки.

5. Елек или горнище от деним

Когато сте бременна, имате известни ограничения относно дрехите, които носите. Не можете да закопчавате всички якета и ризи. Същото важи и за дънките. Ето защо пролетта е много благоприятна за дамите в напреднала бременност. Можете да избирате връхни дрехи, които не изискват закопчаване, а отдолу да заложите на ластична блуза или рокля. Такива са елеците и дънките якета, които е супер модерно да носите, без да закопчавате.

6. Гащеризон

Няма как тази класация да не включва класическия дънков гащеризон, който ни връща мислено към тийнейджърските години и навява ретро усещане. Всъщност към днешна дта в него няма нищо старинно, а е повече от актуален. Съчетан с хубави акесоари и кецове, той ще прави коремчето ви още по-симпатично.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ