Напишете дума/думи за търсене

Грешките в секса, които ви пречат да забременеете

Трябва да знаете, че има няколко грешки в сексуалния живот, които не бива да допускате, ако искате да увеличите шансовете за зачеване. Ето кои са те.

Не правите достатъчно секс

Много двойки смятат, че трябва да „пазят“ мъжките сперматозоиди и правят секс само когато жената е в овулация. Това не е правилно, защото представителките на нежния пол не винаги правилно отгатват кога наистина са в овулация. Затова най-добре правете секс, когато сте в настроение. Не е лоша идея да ползвате и тест а овулация. Вижте как точно да го направите тук.

Не се ограничавайте с една поза в леглото

Сигурно сте чували, че мисионерската поза е най-добра, ако искате да забременеете, или че след половия акт трябва да вдигнете високо краката си. Това не е истина. Каквато и поза да изберете, шансът да забременеете е един и същ. Затова разнообразявайте сексуалния си живот. Ако постоянно мислите в каква поза "трябва" да сте, натоварвате съзнанието си и не позволявате на психиката си да се отпусне и да се наслади на момента. Колкото по-целеустремена сте към зачеването, толкова по-малки са шансовете да се случи. Успокойте се и правете секс, както обикновено - за удоволствие, а не за конкретна цел.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ