Напишете дума/думи за търсене

Мона от "Революция Z" разбрала, че е бременна чак в четвъртия месец

Двамата се запознават по време на снимките на сериала „Революция Z”, където Мона е в ролята на Мира, а Радослав е оператор. Тя признава, че веднага го харесала, при него нещата се случили по-късно. Въпреки първоначалното разминаване, двамата стават близки приятели, после гаджета, миналата година се женят, а днес са в очакване на първото си дете, предава BTV.

„Още в началото си станахме много близки приятели. Аз винаги съм била влюбена в него. Той беше човекът, който не беше сигурен дали е моментът да развалим приятелството. Имала съм моменти, в които съм била тъжна и съм си казвала: Добре де, сега защо не става. И аз си търпях и си чаках”, сподели Мона. „Една година бяхме гаджета, една година бяхме сгодени и след това се оженихме. Ние сме като по учебник – всяка година нещо се случва”, допълни тя.

Радо разкри, че е взел решението да ѝ предложи брак съвсем импулсивно. „Понеже имаме много приятели и сме огромна компания, всяка година най-добрите ми приятели – четирима души, си правят рождения ден заедно. И си казах, че този ден, когато всички приятели пристигат от цял свят и са на едно място, е идеален момент за такова нещо. Бях решил една година преди това, че ще има такава стъпка в нашите взаимоотношения”, посочи той.

„Любовта е причината. Аз наистина много я обичам като човек, като жена, тя е страхотен човек. Дава ми спокойствие, любов, всичко, от което човек има нужда”, категоричен е Радо.

Мона пък сподели, че предложението за брак е било много неочаквано.

С Радо разбрали, че ще стават родители едва когато тя вече била бременна в четвъртия месец. Двамата били на романтично пътуване в Италия по случай първата годишнина от сватбата. „Беше супер, ядохме пица, паста, аз се прибрах с 2 килограма повече от Рим и си казвам: „Боже, много паста съм изяла, много пица съм хапнала”, отбеляза Мона.

След два положителни теста за бременност обаче става ясно, че ѝ предстои да стане майка.

„Няма по-хубаво нещо от това. Не знам как може да се опише, само една жена, която е раждала може да разкаже. Много е хубаво”, подчерта Мона.

„Чакаме едно човече от нашата кръвна група, как да не бъдем щастливи”, коментира и Радо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ