Напишете дума/думи за търсене

Антония Петрова с малък корем и розова коса (Видео)

Антония Петрова Кадър: NOVA

"За момента съм качила седми месец само 4 кг. Първоначално се притесних да не страда плодът, но се оказа, че бебето си изпреварва развитието с две седмици и даже върви много голям мъж. Лекарите ми казаха, че съм мечтата на всички бременни - да не пълнея, пък бебето да е голямо". Това разказа в предаването "На кафе" по NOVA щастливата Антония Петрова, която очаква момче в началото на 2019 г.

Тя се появи с малък корем и розова коса. 

"Хапвам всичко без да се ограничавам. Ям страшно много тесто. Започнах да закусвам и ям банички сутрин, после задължително ям пица или паста, ям много хляб, преди не съм била така и дори това не ми се отразява", сподели бъдещата майка.

Бебето било изцяло планирано, но и майката и таткото били изненадани от бързата му поява. Те започнали "работа" и след две седмици резултатът бил налице. 

"Аз сънувах един сън, че ще имаме момче, като че ли имах усещането. Името не го казвам", заяви Антония.

Бившата миска се надява детето да се роди на 17-то число не само заради личния й празник Антоновден на 17 януари. Двамата с Ивайло Батинков се срещат на 17 март, на рождения ден на покойния баща на съпруга й. "Оженихме се на 17 юни, решили сме, че това е нашето число", допълва Антония Петрова. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ