Напишете дума/думи за търсене

Бебето на Преслава става певица

Преслава не се плаши от студените температури

Таткото Павел е неотлъчно до Паола, признава изпълнителката

Крушата не пада по-далече от дървото. В това вярва певицата Преслава. Чалгаджийката, която наскоро роди за пръв път, вярва, че дъщеря й един ден ще я наследи на сцената.

Въпреки че рожбата на Преслава - Паола, няма още четири месеца, певицата крои планове за нейното бъдеще. Пайнерката признава, че мечтае малката й принцеса да последва стъпките й.

"Силно се надявам Паола да бъде музикална, и то не за друго, а за мое удовлетворение. Все си мисля, че който пее - зло не мисли. Често й пускам музика", признава Преслава.

Изпълнителката изтъкна таткото на бебчето - Павел. Пайнерката получава огромна помощ от любимия мъж. Бизнесменът прекарва голяма част от денонощието покрай малката.

"Възпитанието се изгражда благодарение на двамата родители. Мога да кажа, че Паола е много гледана и от баща си. Той много се грижи за нея и дано да продължава да ми помага толкова много", разкрива още Преслава.

Изпълнителката посрещна новата година с гаджето си Павел
Изпълнителката посрещна новата година с гаджето си Павел

В момента изпълнителката е на зимна почивка и отмаря в роден зимен курорт, където се наслаждава на спокойствие.

Преслава все още не може да опише с думи какво е да си майка. Тя признава, че след като Паола се появява на бял свят, е по-отговорна и ангажирана.

"Невероятно е да бъдеш майка! По някакъв начин светът ми минава през очите на моето малко момиченце Паола. Аз от тук нататък започвам да си представям, каквото и да правя в този живот, как тя ще гледа на нещата. Дали аз ще й се харесвам, дали ще се гордее с мен. Имам усещането, че започвам на нея да й се доказвам. Моят пример за майка е моята майка", добави Преслава.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ