Напишете дума/думи за търсене

Maйка превърна дъщеря си в сензация в интернет, облича я в рокли като на звездите (Снимки)

Айла и 5-годишната й дъщеря Стефани  СНИМКИ: инстаграм/seasunstefunny

Турска майка и нейната 5-годишна дъщеря пресъздадоха някои от култовите тоалети, показани на церемонии за връчване на редица важни награди, на модни ревюта и на кралски сватби, пише литовският сайт Боърд панда.

Айла Шалгар, която има профил Seasunstefunny в мрежата Инстаграм, не само обича да прекарва времето си дъщеричката си Стефани, но и двете да правят нещо полезно и любопитно. Преди година те направиха серия от рокли, за които използваха цветя, плодове и зеленчуци. После Айла снима Стефани, облечена в творенията й и снимките се превърнаха в световна сензация в интернет, предава БТА.

Сега Айла е изработила 43 тоалета, които бяха видени на червените килими на такива церемонии като "Грами", "Златен глобус", "Оскар", на модни ревюта и дори на сватбата на британски кралски персони. После малката Стефани позира в тях за фотосесия и инициативата отново се превърна в интернет успех.

Тоалетите се изработвали за 30 минути, а материалите са хартия, пластмаса, полиетилен, фолио и други неща, които човек може да открие у дома си.

Сред пресъздадените тоалети са рокли на Дженифър Лопес, Рита Ора, Кейти Пери, Никол Кидман, Меган Маркъл, Тейлър Суифт, Карди Би и на много други знаменитости.

Хит сред пресъздадените тоалети е имитацията на сватбената рокля на британската принцеса Юджини, омъжила се миналата есен, и на лавандулово синята рокля на Лейди Гага от току-що отминалата церемония за наградите "Златен глобус".

Малката Стефани, която говори турски, руски и английски, помага на майка си в "ушиването" на роклите. Тя иска да стане дизайнер, когато порасне.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ