Напишете дума/думи за търсене

Фолк певицата Мария родила с оргазъм

Снимка: Инстаграм

Фолк дивата Мария даде интервю пред Деси Цонева за „На кафе”. Още в началото, за разлика от много жени, тя не скри на колко години е, но после разпали страсти в студиото с признанието, че на тази възраст е по-сензитивна от всякога. Това доведе до разтърсващ коментар на Гала, в който тя разкри дълго пазена лична тайна на Мария, предаде Novini.bg.

„Чувствам се прекрасно, вече на 37, прясно навършени. Защо за разлика от някои жени, които нямат самочувствие, ги казвам? Това е личен избор, няма от какво да се притеснявам, виж как ги заявяваме твърдо.”, каза Мария на Цонева.

Последва и очакваният въпрос дали певицата е влюбена. „Влюбена съм, загубена съм, обичам да се губя в морето на любовта и това храни моите идеи, моето желание за работа и съществуване. Отделно искам да кажа, че на 37 като че ли съм най-сензитивна от всякога.”, заяви Мария.

Казаното от Мария породи бурни дебати в студиото, които Гала завърши с любопитно разкритие. „Мария ми е разказала как раждането й е било свързано с оргазъм. Имала е оргазъм по време на раждане. Жените пищят, реват, че ги боли. Малцина са били такива щастливки, описано е в медицината и го пожелавам на всички", обясни Гала.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ