Напишете дума/думи за търсене

Какво ни пречи да имаме плосък корем?

Заоблено коремче имат не една и две жени, а една от най-разпространените причини за него е стресът и неправилното хранене, с които често не можем да се преборим. 

Ето и останалите фактори, които подпомагат появата му – в нервно състояние или под напрежение организмът ни активно започва производството на кортизол, който води до натрупването на "излишъци" именно в тази проблемна зона. Пътят към стройността започва с възстановяването на нервната система, а после и разработването на курс от упражнения на основата на кардиотренировките.

За отпускане и хармонизиране на вътрешното състояние са полезни заниманията с йога, а също и промяната в жизнения ритъм, както и отделянето на време за грижа за себе си. Правете сравнително редовно масаж, който успокоява организма и увеличава тонуса, гъвкавостта и еластичността на кожата. Също така спазвайте и някои основни правила в храненето и по-точно избягвайте следните неща.

Алкохол

Алкохолните напитки са достатъчно калорични, за да провалят всеки режим на хранене. Не бъдете изненадани, че и тук той е напълно забранен.

Бързи храни

В заведенията за бързо хранене се готви с продукти, които не само, че ще попречат на диетичното хранене, но и на здравословното. Избягвайте всякакъв тип готова бърза храна: бургери, сандвичи, пици, сладки изделия.

Полуфабрикати

В нашия 10-дневен хранителен режим сме наблегнали на здравословното хранене, което пряко се определя от начина на приготвяне на храната. Затова препоръчваме да готвите храната си вкъщи и само с натурални съставки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ