Напишете дума/думи за търсене

Британско семейство дава 40 000 лири годишно на бавачка, за да бъде принцеса

СНИМКА: Pixabay

Семейство от Великобритания търси бавачка за 5-годишните си близначки, която ще трябва да гледа момичетата в ролята на принцеса на "Дисни", пише в. "Дейли стар".

Необичайната обява за детегледачка със специални умения на непълен работен е поместена в сайта за родители Чайлдкеър. В нея се чете: "Със съпруга ми търсим бавачка на непълен работен ден, която да се грижи през седмицата за нашите близначки. Изискванията ни обаче са по-специални - желаем да наемем жена, която ще се грижи за децата, изпълнявайки всеки месец ролята на различна принцеса на "Дисни" - Анна, Ваяна, Рапунцел, Мерида", предава БТА.

В обявата се посочва още, че идеалната кандидатка трябва да се отличава с творчески блясък, да харесва всичко, свързано с "Дисни", и да споделя любовта на близначките към популярните героини на филмовата компания.

Авторката на обявата, чието име не се споменава, живее в селището Брукманс парк в Хартфордшър.

По думите й страстта на дъщерите й към принцесите на "Дисни" не е единствената причина за необичайното търсене. Майката вярва, че принцесите на "Дисни" са добри модели за подражание и бавачка в подобна роля ще научи момичетата на решителност, състрадание, безстрашие, амбиция.

Позицията може и да изисква много, но и заплащането за нея е подобаващо. Семейството предлага 40 000 лири годишно на бавачката - принцеса на "Дисни", имайки предвид, че офертата е за непълен работен ден, както и че обичайната заплата за приходяща бавачка в региона е почти наполовина по-ниска.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ