Напишете дума/думи за търсене

Стоянка Мутафова гушна най-малкия си почитател - бебе на месец и три дни в Пловдив

Актрисата гушна бебе, което майка му го бе довела за представянето на книгата й.

Бебе на месец и три дни е най-малкият пловдивски почитател на Стоянка Мутафова.  Майка му го беше довела, за да види на живо легендарната актриса, а тя го гушна и се снима с него.

Мутафова пристигна да представи в града на тепетата книгата си "Добър вечер, столетие мое!" по покана на Старинен Пловдив, който отбелязва 50 г. от създаването си като културно-исторически резерват. Кралицата на комедията също чества 70 г. юбилей на сцената.

В Пловдив я придружи дъщеря й Муки - автор на книгата "Добър вечер, столетие мое!". Представянето се състоя сред древните мозайки на Малката базилика. Интересът бе огромен и затова организаторите бяха осигурили LED екран, на който срещата се излъчваше в реално време, а многобройната публика, която остана извън залата, зае амфитеатралните седалки на открито пред входа и оттам наблюдава излъчването. Кметът Иван Тотев не дойде, но изпрати кошница с цветя, почетен плакет и поздравителен адрес. Те бяха връчени на Стоянка Мутафова от директора на Старинен Пловдив Йордан Илиев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ