Напишете дума/думи за търсене

Кошмар като в сериала "Майка" споходи пловдивчанка, крият я

Майка с бебе и момиченце на 10 г. е настанена в таен кризисен център в Пловдив, за да бъде спасена от мъж бияч. Той приличал едно към едно на изверга Дженгиз от сериала "Майка". Тероризирал жена си подобно на Шуле, а доведеното й момиченце от първия й брак го третирал като Мелек от филма.

Дженгиз и Шуле от филма "Майка". Снимка БиТиВи
Дженгиз и Шуле от филма "Майка". Снимка БиТиВи

За случая с пловдивчанката съобщиха от местната организация за жертви на насилие, с чиято помощ е осигурен подслонът. Жената ще остане там, докато успее да си намери квартира и работа. Пред психолозите тя разказала, че е била подложена на неимоверен психически и физически тормоз от втория си съпруг, от когото е пеленачето.

От първия мъж пловдивчанката има други две деца - 10-годишното момиченце и голям син. Момчето живеело при биологичния си баща, тъй като пастрокът го натирил. Заявил, че не може да понася чуждото дете. След изгонването му продължил да издевателства над жена си. Прибирал се посреднощ пиян, ритал столове и маси, чупел посуда и нанасял побоища над половинката си. При последния скандал се стигнало до намеса на полицията.

"Жената се страхува да поиска от съда заповед за незабавна защита от бияча, защото смята, че той ще открие местонахождението й строши кокалите от бой", обясниха от организацията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ