Напишете дума/думи за търсене

Какъв хранителен режим спазва Меган Маркъл по време на бременността?

Меган Маркъл Снимка: Ройтерс

Подобно на Кейт Мидълтън, 37-годишната Меган успява да впечатли със своя стил на обличане и перфектната си фигура. Последното до голяма степен се дължи на здравословния й начин на живот. Меган спазва определена хранителна диета и спортува редовно.

Как обаче херцогинята на Съсекс успява да поддържа фигурата и здравето си по време на бременността си? Сайтът на Woman's World разкрива каква е специалната диета на Меган през последните няколко месеца, предаде "Дарик".

Закуската е любимото хранене за деня на Меган. Най-често тя започва деня си с овесени ядки с плодове, полети с мед от манука и пчелен прашец. Вместо кафе херцогинята предпочита чаша гореща вода с лимон, което според нея я тонизира повече от кофеина.

Много често тя си прави и свежи смутита, като предпочита зеления цвят. Една от любимите и комбинации за смути е микс от зелена ябълка, канела, спанак, лимон и джинджифил. Тази напитка и дава енергия по всяко време на деня.

На обяд е основното й хранене, а вечерята винаги е по-лека и малка като обем. Меган се старае да спазва безмесен режим през делничните дни и да хапва риба и леки меса само през уикенда. По време на бременността й менюто й е разнообразно, като основното правило е продуктите да са здравословни и качествени, както и да има много зеленчуци и плодове. Меган сама казва, че основното в менюто й е правилният баланс между различните храни и признава, че обича да си похапва пържени картофки и тестени изделия, но без да прекалява, нито като количество, нито като честота.

Преди бременността си Меган споделя, че предпочита да изпие чаша хубаво вино, по време на обяд или вечеря, вместо сладък десерт. Сега обаче виното е изключено от менюто и. Заместват го смутитата и плодовите чайове.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ