Напишете дума/думи за търсене

Йоанна Драгнева и Мирослав Димитров чакат бебе в края на юли

Двамата се познават от 2004 г., но едва миналата година се погледнали с други очи

В края на юли една от най-новите светски двойки очаква първото си дете. Певицата Йоанна Драгнева е бременна в седмия месец от приятеля си Мирослав Димитров, популярно лице от тв екрана. И двамата са водещи в Българската национална телевизия, той - на предаването “Туризъм.БГ” по Канал 1, тя - на “10 000 крачки” по БНТ 2. А бебето е момиченце и вече са избрали името му, но го пазят в тайна.

“Съвсем в началото имах много вълнуващ сън, който ми показа пола и името на детето. Малко по-късно се оказа, че и Миро е сънувал абсолютно същото. Затова си казахме, че е знак свише, и

нямаме никакво

съмнение как

ще се казва

бебето”, разказва Йоанна. Все още не е избрала болницата, в която ще се появи малкото човече, но се надява да роди по естествен път и всичко да мине гладко.

Двамата се запознават още през 2004 г., били в една компания, но никога не са се поглеждали по различен начин, освен като приятели. Миналата година обаче нещата се променят. Засичат се на детски балетен конкурс, в който тя е жури, а той е водещ. “За секунди в главата ми прозвуча първа част от Петата симфония на Бетовен, описана като “съдбата, която чука на вратата”, и го погледнах с други очи. Казахме си “Здравей!” и този поздрав промени изцяло живота ми”, казва Йоанна, която е и общински съветник в София от ГЕРБ. Тази среща била в края на лятото, всеки от тях имал ангажименти тук и там, та отнело известно време, докато се видят отново. Сега и двамата са категорични, че са истински щастливи, а бебето е много желано.

Бъдещите родители са с многобройни ангажименти, но успяват да намерят време един за друг и непрекъснато си създават приятни емоции. Миро успял да я запали по джогинга и известно време заедно тичали в парка. Заради бременността Йоанна спира, но се зарича, че това ще е начинът, по който ще върне формата си след раждането. Обичат да пътуват и да разглеждат нови, живописни местенца из България. За великденските празници пътували до Русе, родния град на Миро, обиколили и региона, където разгледали доста забележителности. “Миро има прекрасно семейство и много се радвам, че вече и аз съм част от него”, разказва певицата. В края на май Йоанна има рожден ден и отново ще пътуват нанякъде, но все още не са избрали посоката.

Въпреки бременността си бъдещата майка не спира да работи. Преди броени дни с “Дийп Зоун проджект” пуснаха нов вариант на песента DJ, Take Me Away, с която през 2008 г. се явяват на Евровизия, по онова време Йоанна е вокал на бандата. Снимат и видео, с режисурата му се заема Башмоушън.

На 14 май като общински съветник тя ще стартира кампания, насочена към младите майки, които не вярват, че могат да съчетават кариера с майчинство. С Михаела Иванова, също от младите общински съветници, се захванали с темата за трафик на хора. Миналата година реализирали голяма кръгла маса в София и Велико Търново. Сега правят образователни лекции почти всяка седмица в столичните училища, запознавайки децата с опасностите в интернет.

Наред с това Йоанна ходи на лекции, защото е

докторант по

социална психология

в Института за изследване на човека и населението към БАН. Изследването, което ще прави, е за българите в чужбина и възможностите им за връщане в България.

Периодично певицата дублира анимационни филми за популярен детски тв канал. Записала и една от детските песнички в проекта “Маргаритка” на Вики Терзийска и Яна Липованска.

Освен като тв водещ Миро застава пред камерите и за много реклами. Паралелно работи и в Националния институт за изследване на вино и етерични масла, където е мениджър на събития. Организира интересни дегустации на българско вино и други продукти предимно за чужденци. Йоанна е присъствала на почти всички и твърди, че гостите остават много впечатлени от интересните факти, които научават.

Наесен по кината предстои премиерата на романтичната комедия “Връзкология” на режисьора Ивайло Спасов, в която Йоанна изпълнява главната женска роля. “Ивайло Спасов ме покани специално за този образ, каза, че

като си затвори

очите, си представя

точно мен

за тази героиня”, разказва тя. Във филма тя е млада успешна жена и минава през всякакви трудности, търсейки любовта. Минава през различни ситуации и връзки, докато намери истинската любов, а тя се оказва, че е била на една ръка разстояние. Миро, който освен тв водещ е и актьор, също участва в лентата. Снимките започнали в началото на миналата година, когато между тях все още нямало нищо, а към края им - този февруари, коремчето ѝ вече личи, но умело го прикрили в кадрите.

През есента с Калин Вельов, също участник във филма, ще пуснат сингъла “Безгрижен”, саундтрак към лентата. Парчето пък ще бъде включено в предстоящ албум, който трябва да е готов догодина, а с издаването му ще започнат и поредица от клубни участия. “Засега това е планът, който съм си начертала за тази година. Като се появи малкото човече, нещата ще се променят, но с добра организация всичко ще се подреди, както трябва”, смее се тя.

В началото двамата с Миро ще дадат цялото си време на бебето, още повече че ще е летен отпускарски период. След това ще разчитат на помощта на своите майки.

Скоро двамата ще станат родители.   СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ
Скоро двамата ще станат родители. СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ
Двамата обичат да разглеждат забележителностите на България.
Двамата обичат да разглеждат забележителностите на България.
В кадър от "Връзкология"
В кадър от "Връзкология"
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ