Напишете дума/думи за търсене

Актьорът Киеран Кълкин ще става баща

Киеран Кълкин СНИМКА: Туитър/Kieran Culkin

Актьорът Киеран Кълкин и съпругата му Джаз Чартън очакват първото си дете, съобщи Контактмюзик.

Тридесет и шест годишният Кълкин, прочул се още като дете на актьорското поприще заедно с брат си Маколи, и жена му лично са се похвалили с радостната вест, публикувайки в Инстаграм ехографска снимка на бебето, предава БТА.

Бъдещите родители очакват първата си рожба през септември.

Джаз Чартън споделя, че бременността е сварила двамата с Киеран напълно неподготвени, но същевременно ги кара да се чувстват на седмото небе от щастие. "Моята най-любима изненада. Нямах представа колко много искахме това, докато не се случи. С нетърпение очакваме да се срещнем с нашето малко неочаквано творение през септември", написа в сайта бъдещата майка.

Киеран Кълкин и Джаз Чартън, които се запознават в бар в Ню Йорк, са женени от 2013 г. Само преди година актьорът призна, че на семейния хоризонт не се очертават бебета.

Киеран, израснал в семейство със седем деца, е първият измежду братята и сестрите си на възраст между 29 и 43 години, който ще се сдобие с наследник. Актьорът и съпругата му се надяват, че донякъде са придобили родителски умения покрай грижите за две котки.

Киеран Кълкин е познат с участието си в първите два филма от поредицата "Сам вкъщи", главната роля в които изпълнява брат му Маколи Кълкин, "Бащата на булката", "Бащата на булката 2", "Правилата на дома", "Чудната легенда за леприконите", "Скот Пилгрим срещу света".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ