Напишете дума/думи за търсене

Алекс празнува с двете деца на Ласкин

Поднасят тортата пред рожденичката

Актрисата стана на 36 г., посрещна ЧРД със семейство и приятели

Александра Сърчаджиева посрещна 36-ия си рожден ден в компанията на най-близките си приятели и на двете дъщери на Ласкин, видя "България Днес".

Това е първият рожден ден за актрисата, който прекарва сама, без своя любим Иван, който почина в началото на годината.

Моменти от празника сподели доведената дъщеря на Алкес - Люба, с която са в прекрасни отношения и която е от първия брак на актьора с Мирослава Гоговска. От кадрите се вижда как Алекс духа свещите на тортата, а около нея са хора от най-близкото й обкръжение, които й помагат в най-трудните моменти след смъртта на Ласкин.

Намира сили да се усмихва
Намира сили да се усмихва

Сърчаджиева е без почти никакъв грим и е облечена с обикновена тениска. Въпреки ежедневната си визия Алекс сияе от щастие и не спира да се смее. До нея е и 9-годишната й дъщеря София, плод на любовта й с артиста. През цялото време София е в еуфория, пляска ентусиазирано с ръце, а накрая целува майка си. Сред гостите е и личният й стилист Николай Иванов-Нико, както и семейството на музиканта Фънки.

Въпреки че самият той не успя да присъства на празненството заради предаването "Като две капки вода", Фънки не пропусна да поздрави рожденичката в ефир. "Честитя рождения ден на своята втора жена", каза Фънки, като побърза да уточни, че говори за Алекс, която чувства като част от семейството.

Дъщеря й София е плътно до майка си
Дъщеря й София е плътно до майка си

Водещата е особено близка с Ковачев. В едно от редките си телевизионни интервюта тя призна, че е живяла в дома на Фънки, докато Ласкин беше в болницата. Именно у тях я заварила ужасната вест за смъртта на актьора. Фънки е неотлъчно до вдовицата и в следващите месеци.

Въодушевена духа свещите на тортата
Въодушевена духа свещите на тортата

Сред най-емоционалните пожелания се откроява това на нейния колега Ники Кънчев.

"Суперактриса и смела импровизаторка! Знаете, животът й хич не е само церемонии и бляскави рокли. Господ нонстоп й изпраща изпитание след изпитание, но тя е много силна и ще продължи. И продължава! Честита да си, Алекс!", написа водещият. Пожелаваме й да е здрава!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ