Напишете дума/думи за търсене

Наум Шопов ще става баща в края на годината

В момента двойката е на почивка в Тасос, откъдето обяви голямата новина.  СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ТЕА МИНКОВА В ИНСТАГРАМ

Двойката още не знае пола на бебето

“Искаме да ви кажем нещо, което се опитваме да скрием от вас от доста дълго време”, каза Наум Шопов в ютюб канала си, който поддържа заедно с годеницата си Теа. Тя пък добавя: “Най-голямото нещо ни се случва - чакаме бебенце!”. Теа е бременна от повече от четири месеца и в момента двойката е на море на остров Тасос, където се отдават на заслужена почивка.

“Толкова е хубаво да можем да ви кажем: Хора, бременна съм, вълнуваме се, щастливи сме, чакаме го!”, казва Теа. Преди време много медии пуснаха информация, че Теа и Наум очакват бебе през юни, но тогава бе лъжа. Даже бабата на Наум ги поканила на официален обяд, показала им статия във вестник и ги попитала вярно ли е. Затова сега двойката реши да го обяви официално чрез влог в канала си в ютюб, показвайки ехографска снимка на бебето.

“Много го искахме и ето, че е факт”, обясни младият Шопов.

Бебето се очаква в края на годината, но бъдещите родители още не са сигурни за пола му.

“Ние нямаме абсолютно никакви предпочитания какъв ще бъде полът на бебето, искаме само да ни бъде живичко и здравичко и много да му се радваме”, уточнява бъдещият татко.

“Това е плод на нашата любов и на нашето огромно старание вече 7 години”, казва развълнуваната Теа.

“Ние се шегуваме с Теа, че най-накрая материализираме нашата любов”, добавя Наум.

“Седем години любов в момента тежи около 130 г и се намира в коремчето ми. Обичам те, Наум Шопов, и съм горда, че ще бъдеш баща на детето ни”, написа в профила си в инстаграм годеницата му Теа. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ