Напишете дума/думи за търсене

Хари и Меган смениха три бавачки на Арчи за два месеца

Меган Маркъл, принц Хари и синът им Арчи  СНИМКА: Ройтерс

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл наели трета поред бавачка за сина си Арчи. Това се е наложило, след като в период от 6 седмици били сменени 2 детегледачки, пише британският "Дейли мейл. Не става ясно дали бавачките сами са напуснали работата си, или са отстранени от позицията.

Херцогинята на Съсекс се раздели с голяма част от поверените си след сватбата си с Хари през миналата година - бодигард, личен асистент и частен секретар. 

Източници, близки до кралското семейство, твърдят, че за Хари и Меган изборът на бавачка за 6-седмичния Арчи е "дълбоко личен" и зависи както от нуждите на бебето, така и от представите на родителите му.

"Често детето има нужда от различни неща. Първата бавачка отговаряше за бебето и през нощта", разказва източникът пред "The Sun".

По-рано този месец "Harper's Bazaar" информира, че херцозите на Съсекс са наели британка за бавачка на Арчи. 

"Меган будува често през нощите заради Арчи. Тя не е започнала тежки тренировки, за да се върне бързо в предишната си форма. В момента се наслаждава на времето с Арчи", разказа Кейти Ничъл, която често пише биографични статии за Хари и Меган.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ