Напишете дума/думи за търсене

Мишето и Дюлгеров правят бебче край морето

Мишето и Сашо интимничат на скалите

Певицата Михаела Маринова и футболистът Александър Дюлгеров искат да си имат бебче. Двамата вече усилено работят по въпроса, разкриха пред "България Днес" близки до двойката.

Мишето и Сашо от няколко месеца живеят заедно. Те са обзавели апартамента си по собствен вкус. Използват всяка свободна минута, за да отидат на почивка.

Тези дни те бяха забелязани на българското Черноморие. Влюбените не спирали да се гушкат и целуват на усамотени местенца сред крайбрежните скали. Дребничката Мише блести в розов суперизрязан бански, докато футболистът плува във водата с електриковозелени шорти.

След като отборът на Дюлгеров - "Септември" (Сф), изпадна от елитната футболна група, той грабна половинката си и двамата зачезнаха за седмица на Халкидическия полуостров в Гърция. След това бившият играч на ЦСКА започна да си търси нов клуб и подписа договор с "Етър". Не е ясно дали Мишето също ще последва гаджето си и ще се премести да живее с него във Велико Търново, докато той тренира там.

Иначе самият Дюлгеров показа кадри от семейната идилия в домашния уют. Той подготвя сладко отмъщения за изгората си за номер, погоден по-рано от нея. Футболистът налива чаша вода от чешмата и тихомълком се промъква до спалнята, където Мишето току-що се е събудила и още седи върху леглото. Нарича я с милото обръщение Мишле. Тогава ненадейно Сашо лисва водата върху приятелката си, а тя го приема с усмивка, но започва да крещи: "Какво направи, беее, ще те убия!".

Този месец Мишето имаше поводи за радост и в професионален план. Певицата направи пробив в световноизвестната телевизия MTV. От началото на юни последната й песен Tiempo се излъчва по всички краища на планетата.

Маринова блести в розов бански
Маринова блести в розов бански

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ