Напишете дума/думи за търсене

ВИП бебета на хоризонта

През 2019-а цяла плеяда известни стават родители

Родният хайлайф ще сменя памперси

Задава се бум на звездни бебета! Една камара родни звезди ще станат родители през 2019 година.

Рапъри, плеймейтки и познати лица от малкия екран ще дундуркат бебета съвсем скоро. Те ще трябва да се научат да сменят памперси. Ще се наложи и да преустановят кариерата, за да отгледат бебоците.

Броени дни делят певицата Йоанна Драгнева да гушне за сефте първородната си рожба. Бившата на актьора Ненчо Балабанов е в деветия месец. Това не пречи на русата красавица да събира тен по морето. Таткото на бебето е тв водещият Мирослав Димитров. Двамата се познават повече от 15 години, но любовта им пламна наскоро.

Драгнева ще роди на Христовата възраст
Драгнева ще роди на Христовата възраст

И Златка Райкова ще влезе в отбора на милфките (секси майки - б.а.). Плеймейтката ще дари любимия си Благой Георгиев с рожба. Силиконовата бомба се реши да стане майка за пръв път, а може и за последен. Бъдещият татко - Джизъса, се зарече, че спира с правенето на деца. Бившият национал има 3 отрочета. Очакваното от Златка ще бъде четвърто за родния плейбой. По информация на "България Днес" русата Златка и Джизъса ще имат момче.

Златка и Благо почиват по морето преди раждането
Златка и Благо почиват по морето преди раждането

В очакване на първа рожба е и хитовият изпълнител Тото от група "СкандаУ". Половинката на рапъра - Кристин Петринска, през есента ще дари музиканта с наследник.

Репортерката на Гала - Деси Цонева, също е бременна. Въпреки че коремчето й личи, наследничката на покойния Димитър Цонев работи още. Тя събира звездни интервюта. Преди дни Деси се омъжи за таткото на бебето - Явор Стефанов. Това ще бъде второ дете за журналистката. Деси има син от бившия си Янко Таков-младши.

Деси Цонева бачка и бременна
Деси Цонева бачка и бременна

Най-вървежният певец в последните няколко години - Криско, също скоро ще дундурка рожба. Красавицата Цвети, която плени сърцето на дуетната половинка на Слави, е в напреднала бременност. Двамата от дълго време мечтаят за наследник. И ето че след по-малко от три месеца, бившата танцьорка ще дари габровеца с дете.

Звездата от "Откраднат живот" Наум Шопов-младши ще трябва да се научи да сменя пелени и памперси. Годеницата на екранния доктор Тасев е в петия месец. Двойката наскоро разкри щастливата новина. Заради очакваното дете красавицата Теа не смее да влезе в басейн. Тя се притеснява, че някоя бактерия може да увреди плода в корема й.

И Алекс Раева ще стане майка за пръв път. Бившата изгора на Слави Трифонов е в напреднала бременност. Според информациите Раева очаква момиченце.

Алекс Раева изрисува корема си
Алекс Раева изрисува корема си

Слухове, че пилето на фолка Райна е бременна, витаят из медийното пространство. Бившата на Константин най-накрая откри любовта. Родената в Сандански изпълнителка се хвана с ММА боеца Валери Тюлеков. Двамата живеят под един покрив. Райна отдавна премина 30-те години и със сигурност ще иска да роди, преди да навърши четири десетилетия.

Само Андреа не ражда

Само Андреа не е станала майка от по-известните изпълнителки. Половинката на Кобрата не се чувства готова да ражда. Всички пайнерки вече дундуркат бебоци, а някои дори по две - като Галена.

Андреа е с Кобрата от дълги години
Андреа е с Кобрата от дълги години

Преслава, която е голяма кариеристка, се реши да дари любимия си Павел с отроче. Тя стопира за няколко месеца кариерата си, за да се грижи за бебето.

Мария (Отварачката) има пораснала дъщеря. Миньончето засега не смята да ражда второ.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ