Напишете дума/думи за търсене

Тежка бременност тормози гаджето на Криско

Цвети и Криско нямат търпение да станат родилите

Бебето много рита, оплаква се танцьорката Цвети

Изключително тежка бременност изкарва половинката на Криско - Цвети, научи "България Днес". Бившата танцьорка и стюардеса след няколко месеца ще дари рапъра с първородна рожба.

Първоначалните симптоми на брюнетката са като на всяка бъдеще майка - виене на свят и гадене. Те не спират месеци наред. Това кара Цвети да се посъветва с лекар. Той я успокоява, че няма нищо сериозно и при всяка жена бременността протича по различен начин.

След като коремчето на Цвети набъбва, бебокът започва да рита здравата. Бъдещото отроче на Криско причинява огромна болка на любимата му.

"Буйно е. Постоянно ме рита", признава Цвети.

За да е по-дълго с нея по време на бременността, Криско преустановява участията си. В разгара на сезона рапърът ще има 10 изяви на месец. През миналото лято графикът на габровеца бе препълнен и той имаше само два-три дни почивка в месеца. Сега е различно. Той иска да е до половинката си, която ще го дари с наследник.

Двойката от няколко седмици е в Слънчев бряг. Там Криско и Цвети ще прекарат почти цялото лято. Танцьорката не се пържи на огненото слънце. Тя се крие под хладната сянка и кракът й не стъпва извън нея.

Новината за бременността на Цвети нашата медия разкри още през май. Криско потвърди, че ще става родител, седмици по-късно по нестандартен начин. В клипа към най-новата си песен "Да или не" той показа порасналото коремче на бременната си приятелка.

Цвети на Криско ще ражда в реномирана пловдивска клиника. Двамата се доверяват на топспециалист, при когато красавица ходи всеки месец на преглед. Желаем им всичко най-хубаво!

Двойката се глези на морето
Двойката се глези на морето
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ